Kinderen

Alle kinderen zijn welkom!

KINDERWERK

Bij de VEG Schagen is er elke week aandacht voor de kinderen. Voor verschillende leeftijdsgroepen is er een speciaal programma en een aangepaste dienst die aansluit bij hun belevingswereld. Wij willen de kinderen meenemen om al op jonge leeftijd God te ontmoeten en te leren wat het is om met Hem in een persoonlijke relatie te leven.Wij geloven in een actieve, praktische benadering in het leren met kinderen. Dit betekent dus veel gezelligheid en een afwisselend programma.

Basisschoolkinderen

Voor basisschoolkinderen (4-12 jaar) start er om 10.15 uur een speciaal programma. In de samenkomst zal er in het begin van de dienst een moment zijn, waarna de kinderen met hun groepsleiders naar hun eigen plek gaan. Daar starten ze met alle leeftijden, om vervolgens in een aantal leeftijdsgroepen de verwerking te doen.

Er is een toegewijd team van kinderwerkers dat zich elke week met veel enthousiasme inzet om met de kinderen een geweldige tijd te beleven. Uiteraard krijgen alle kinderen tijdens het programma iets te drinken met wat lekkers.